ERZURUM / PASİNLER - Ardıçlı Ortaokulu

Ardıçlı Ortaokulu

.
Adres
ARDIÇLI MAH. ARDIÇLI KÜME EVLERİ ARDIÇLI ORTAOKULU BLOK NO: 13/1 PASİNLER / ERZURUM
Eğitimde öncü konuma gelerek ilçede en kaliteli okullar arasında yer almaktır.
Misyon
Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışı, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.
Başarılar
Okulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında Ortaöğretim Giriş Sınavında ilçe net ortalamasında 2. olmuş olup; 2011-2012 dönemi mezunlarından 3 öğrenci Anadolu Lisesine ve 1 öğrenci Sağlık meslek lisesine yerleştirildi. İlçe genelinde yapılan Polis Haftası Şiir Yarışmasında birinciliği kompozisyon yarışmasında ikinciliği elde ettik. Okulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yapılan Bilgi Yarışmasında ilçe genelinde ikinci olmuştur.
Ders Başlama: 08:30 (İlkokul-Ortaokul) Ders Bitiş : 14:50 (İlkokul-Ortaokul)
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuzda Ulaşım Öğretmenler kendi imkanlarıyla sağlamakta olup İlçe merkezinden İl merkezine belirli aralıklarla Belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Ardıçlı Köyü / Pasinler / ERZURUM
İlçe merkezine 13 km İl merkezine 51 km